torsdag 4 mars 2010

Bandanas

Här är lite bandanas jag gjort senaste tiden, till dessa provade jag min nyinköpta prymtång....yey...I'm in love! No mor banka, i tunna lager i alla fall, så jag använser stoff och stils tryckknappar och de passar inte 100% i prymtången, men det funkar hyffsat i tunna lager. Så i bodys blir det att efterbanka i alla fall.


5 kommentarer:

FridoLi sa...

Jättefina! Härligt att se så många fina tillsammans på en och samma bild.
Jag vill också ha en prymtång!

åsa a sa...

Så många fina mössor och bandanas.... Så fina!!

Madelen Rojsdotter sa...

Hej vännen!
SHiT!!! GUd va du är duktigt Kristin.... quit your dayjob! :D

Kan man få köpa någa bandanas av dig? Ellen dregglar som en tok och haklappar är så trist.
Kram Madde!

{K * Design} sa...

Madde: Det går jättebra, ska lägga ut det som är till salu snart, kanske kan hinna med det ikväll. I princip alla på denna bild är till salu, kan vara någon som är köpt.

Dreggellapparna är toppen både att samla upp dreggel med men även under jackan på våren den skuddar lit, är snygg och jackan skaver oftast om man drar upp, det behöver man inte göra om man har en bandana till.

Det är flera som säger att jag ska sluta jobba MEEEENNNN det går inte att försörja sig på sömnad, om du inte tänkt skaffa en skolklass och väljer att köpa alla kläder från mig. Det är en hobby och de som vill kan få köpa något, men jag tar inte massor beställningar - blir less och börjar avsky min hobby, det är vill jag inte.

*kram* /K

{K * Design} sa...

oj så illa skrivet det var, fingrarna dansar för fort över tangenterna, hoppas du fattar var det står!