lördag 15 augusti 2009

Syhörnan!

















Har fått förfrågningar om att lägga upp lite bilder på hobbyhörnan....här kommer det, aningens sent kanske. Syskåpen är köksskåp för inbygnadsugnar från ikea med bänkskiva uppepå, de saknar tak annars. Symaskinerna står på varsitt hyllplan som är utdragbart. I tredje skåpet bor trikåtygerna. Bordet är tapetserat med samma fondtapet som vi har i tv-hörnan bredvid. Sambon har platsbyggt ett skrivbord även det av ikeakök. Han har byggt in datorerna i skåpen så vi slipper burkarna på golvet samt även alla sladdar! Av och på samt dvd är i lådorna uppepå.
Mina symaskiner är två gamla elna. Den vanliga en elns su kommer från sambons mormor. Den är från 70-talet men fungerar finfint ännu. Overlocken elna lock L5 har även den sina år på nacken. Ropade in den på auktion för en billig penning. Hade den på service och servicekillen sa att den inte gått många meter, som ny, men ändå gammal.


3 kommentarer:

Mimmi sa...

Wow! Vilken inspirerande syhörna!!!!!
Så vil jag ha också ;-)

{K * Design} sa...

Det bästa är att hobbyrummet och tv-rummet är i ett, det ligger mitt i huset på övre plan så alla kan umgås samtidigt. Surfa, se på tv, dottern kan rita bredvid när jag klipper tyg eller så kan hon bada då jag ser duschen från symaskinerna. Socialt helt enkelt. Inte optimalt ur snygghetssynpunkt så det blir ganska stökigt med tyger och mönster, men det är ganska snabbt fixat att stuva in allt på en hylla (har sparat ett par till sånt) och stänga dörrarna. Skulle dock behöva en snyggare strykbräda, den passar ju inte riktigt in.

Helena sa...

Snyggt!!! Vad praktiskt att man bara kan stänga igen om maskinerna.