tisdag 27 juli 2010

Nu ska vi bada....

För den underbaraste morgonrocken har hittat till stortjejens krok. Den lokala Ohlssonsbutiken hade fått in massor med underbar supermjukt tyg, har ingen aning om vad det heter men det är som ybermjuk velour blandat med fleece men det är stickat så mest troligt en annorlunda klippt velour. Hur som haver helt fantastiskt skönt och mjukt mot huden.

Detta tyg med bubblor och små söta ankor är aningens hysteriskt men vad passar det bättre till än en badrock/morgonrock?
Denna sydde jag mer eller mindre på fri hand, tjuvkikade lite på en liten badrock i 86/92 från kappahl. Denna är sydd i ungefärlig storlek 110. Skulle kunna gjort den lite längre, funderar på att sätta dit en gul fleecekant längst ner om den blir kort för fort. Knäppning med kardborrebitar, för att göra det enkelt samt ett skärp som sitter fast i sidorna och resor i ryggen för bättre passform. Den kom dock aningens för långt ner, men det funkar. Gul fleece i luvan samt mitt fram.









5 kommentarer:

Y sa...

jättejättesöt!

Helena sa...

Jättefin badrock! Tyget passar ju alldeles utmärkt till badrock :)

Emsters Alster sa...

Kul idé till ett "hysteriskt" tyg- jag gillar resultatet!!

Sanna sa...

Hej! Tänkte höra med dig om du skulle kunna hjälpa mig med ett större problem jag har. Jag har en 7 månaders bebis som har skolios, och jag behöver en dyna till hoku pokus (barnmatsstol)som är tjockare än dom som finns att köpa.. Behöver en som lilltjejen kan sitta stadigt och bekvämt i.. Du kan gärna maila mig om du är intresserad. sanna.h81@hotmail.com

{K * Design} sa...

Emmers: Tack! det är väldigt hysteriskt men väldigt gulligt, jag har någon märklig förkärlek till badankor. resterande bit ska nog bli en filt till nån, ev dotera som äääälskar filtar.

Sanna: Mailar dig!