onsdag 27 januari 2010

ääääntligen kan jag sy med tvillingsöm! Den gamla maskinen klarade inte detta det bara hoppade och hade sig. Nu går det superbra att göra trikåkantband, äntiligen!

Här blev det en elefanttunika, tyg från stoff och stil.

Blev ganska hyffsat!

Jättekul att maskinen kan göra 7mm breda sömmar, fållningen blir mycket snyggare då!




5 kommentarer:

Linda sa...

åh, så roligt med ny maskin, vill också kunna brodera. härligt när man äntligen kan använda tvillingnål och fållen blev snygg! fin klänning :)

{K * Design} sa...

Ja det är sååå roligt, nu håller jag på med en födelsedagsklänning till en 3 åring och har just broderat hennes namn på bröstet, så kul!
Jo tvillingnålen är ovärderlig när man ska sy på kantband, det blir inte bra annars. Nu går det super!

PajaS sa...

Hej! Va glad jag blev över ditt inlägg om en award! Har sett din blogg tidigare, men inte visste jag att du bor i lilla ske-å, kul!

Och så fina saker du gör. Är mycket avis på er med brodyrmaskin...

Ha de, hörs säkert fler gånger!

{K * Design} sa...

Pajas: :o) Det verkar finnas lite olk som syr här uppe, skoj! Vi skulle börja med sydejter för likasinnade, det vore skitskoj!

Gillar skarpt den nya maskinen även om den bara kan brodera litet, men kul är det! Går ju uppgradera eftersom om jag blir helt fast i brodyrträsket.

{K * Design} sa...

Pajas: Kom förresten på att jag "jobbar" på Labolina :o) (är fl ledig)När rektorn anställde oss nya frågade personalen om jag var du när jag sa att jag syr mycket barnkläder :o) Då hade jag ingen aning om vem du var iof vet jag ju egentligen inte det nu heller.